Onze Kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet

 

consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

Gelukkig, alle zieke knuffels zijn weer beter!

  • Home
  • Nieuws
  • Gelukkig, alle zieke knuffels zijn weer beter!

Beren, haaien, poezen, honden, pony’s; nog nooit waren er zoveel zieke knuffels te vinden in het gymlokaal van ’t Spectrum. De knuffels waren daar natuurlijk niet zomaar, ze waren met hun vriendjes en vriendinnetjes – leerlingen van de groepen 1 tot en met 3 - naar het ‘ziekenhuis’ van het Teddy Bear Hospital gekomen.


Het Teddy Bear Hospital laat jonge kinderen op spelenderwijs kennis maken met het ziekenhuis en de gezondheidszorg. Zo leren ze dat ze niet bang hoeven te zijn voor bijvoorbeeld de dokter. Zes studenten tandheel- en geneeskunde hielpen de kinderen met het beter maken van hun knuffels.


Om tot een goede diagnose te komen deden we een aantal onderzoeken, zoals het luisteren naar het hart, het opmeten van de bloeddruk en het bekijken van ogen en oren. We legden spalken en verbandjes aan, plakten pleisters en gaven injecties. En als het nodig was, konden we bij de apotheker medicijnen halen.


We zijn blij dat we samen zoveel knuffels beter hebben kunnen maken!

Meer nieuws

Kerstviering

Kerstviering

Op vrijdag 17 december hebben de kinderen het jaar gezellig afgesloten met elkaar tijdens de kerstviering. 
Samen bloembollen poten

Samen bloembollen poten

We kunnen nu al niet wachten tot het voorjaar! Dan komen namelijk de bloembollen die we onder begeleiding van een moestuinoud...